Sisteme de alarmă

 

Instalarea unui sistem de alarmă este o bună decizie pentru  a-ți proteja familia și bunurile.

Obiectivul nostru este de a vă ajuta să vă protejați familia și bunurile, pentru aceasta vă personalizăm aceste alarme sau sisteme de alarmă în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră.

În ultimul timp tot mai mulți proprietari care vor să-și protejeze o casă sau o locuință, un apartament sau chiar un depozit se gândesc să-și achiziționeze alarme sau sisteme de alarmă pentru a-și proteja bunurile.

Aceste alarme wireless sau sisteme de alarmă wireless cu apelare prin GSM se evidențiază prin faptul că sunt deosebit de simplu de instalat, functionând practic fără cabluri electrice iar proprietarul este înștiințat de o eventuală efractie prin intermediul telefonului mobil, telefonului fix sau pur și simplu printr-un SMS – totul fiind la latitudinea proprietarului.

Perfect structurate cu o instalare usoară, o interfață de operare prietenoasă precum și posibilitatea de a fi controlate de la distanță prin rețeaua GSM fac ca acest sistem de alarmă să fie recomandat pentru a supraveghea casa sau locuința, un apartament sau un depozit precum și alte spații unde nu există o linie telefonică clasică.

Instalarea unei alarme wireless sau sistem de alarmă wireless este o investiție mică în comparație cu potențialele pierderi în cazul unui furt din apartament, casă, depozit sau sediul firmei dumneavoastră.